Kandıra’nın tanınmış isimlerinden Erkan İşler’in verdiği iftar, ilçenin siyaset, ticaret, bürokrasi ve sivil toplum örgütlerinin temsilcilerini bir araya getirdi
Kandıra merkezde Eriş Kuyumculuk ve Gayrimenkul ile Kerpe’de Gökhan Otel’in sahibi olan Erkan İşler’in ev sahipliğini yaptığı iftar yemeği büyük bir katılımla gerçekleşti. Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Erol Ölmez, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, eski belediye başkanları İsmail Genç, Mustafa Öğren, Ercüment Şahin, MHP ilçe başkanı Ahmet Uğur, MHP Milletvekili adayı Alperen Şakacı, CHP İlçe Başkanı Gülay Vurmaz Eyisabuncular, İyi Parti İlçe Başkanı Hilal Altınay da Eriş Ailesi’nin iftarına katılan siyasetçiler arasındaydı.
HERKESİMDEN BÜYÜK KATILIM
Eriş Ailesi’nin Ayyıldız Kahvaltı ve Izgara Salonu’nda gerçekleştirdiği iftara yaklaşık 800 kişi katıldı. Kandıra’nın bürokratik kesimleri, muhtarlar, sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticilerin de hazır bulunduğu görkemli iftar yemeği oldukça samimi bir havada geçerken, iftarı düzenleyen Erkan İşler ise Kandıralı hemşerileriyle bir arada olmaktan oldukça mutluydu. İftar sonrası gerçekleşen yemek duasında birlik ve beraberlik vurgusu yapılırken, tüm konuklar Eriş Ailesi’nin düzenlediği iftarı yemeği için, ‘Allah kabul etsin’ temennisinde bulundu.