Siyaset

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya "Çay bahçesinde oturup halkı dinleceğiz" dedi

AK Parti'nin Türkiye Buluşmalarının Kocaeli ayağı başladı. Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya 12 ilde çay bahçesinde kadar gidip halkı dinleyeceğini söyledi

13 Eylül 2024 Saat: 12:12
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya Çay bahçesinde oturup haklı dinleceğiz dedi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya "Çay bahçesinde oturup halkı dinleceğiz" dedi

'MİLLETİMİZİN SESİNE KULAK VERECEĞİZ'

Programda açıklamalar yapan Başkan Yardımcısı Kaya, “Bugün Türkiye Buluşmaları programı kapsamında farklı illerden milletvekillerimizin de katılımıyla Kocaeli teşkilatımızla bir aradayız. Sahada gezeceğiz, sokaklarda olacağız, esnaf ziyaretleri yağacağız. Aslında milletimizin sesine kulak vereceğiz ve yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatacağız. Bizim siyasetimiz sorunların altında ezilen bugün her bir soruna teşkilatları ve belediye başkanlarıyla seferber olan 23 yıllık bir teşkilatın mücadelesidir. Cumhurbaşkanımız; “Halka hizmet hakka hizmettir” düsturuyla gerçekten çok çalıştı. Onun yol arkadaşları olarak bizler de çalıştık. Kocaeli teşkilatı da durmadan çalıştı. Gönül hareketimize daha fazla gönüllü kardeşlerimizi katmak için seferber olmuş bir teşkilatız. İnşallah bu hareketi, gençlerimiz, kadınlarımızın omuzunda daha da yükselteceğiz, insanlarımızı hakikatin sesiyle buluşturacağız.Bu ülkenin kronik sorunlarını çözmek için kendini adayan liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 23 yıllık himayesidir. Bu süreçte partimiz milletimizle çok sağlam gönül köprüleri kurdu. Milletimizin derdine çare olmak için gecesini gündüzüne katan bir teşkilatın mensubuyuz” şeklinde konuştu.

‘KOCAELİ TEŞKİLATIMIZ ANKARA’DA DA FARKINI ORTAYA KOYDU’

Kocaeli teşkilatına teşekkür eden Kaya, “Kocaeli’de hizmetler kesintisiz devam ediyor. Sayın Cumhurbaşkanımız burada 149 eserin açılışını geçtiğimiz hafta gerçekleştirildi. AK Parti olarak biz milletimizin derdini dinlemeye Allah’ın izniyle devam edeceğiz. Gerçekten 12 ilçemizde gönüllü olarak çalışan Kocaeli teşkilatlarımız Ankara’da her zaman farkını ortaya koyuyor. 301 bin 240 üyesiyle, güçlü siyasi yapılanmasıyla, 7/24 çalışan arkadaşlarımıza, il başkanımıza teşkilat mensuplarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı.



YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız