Güncel

2019’a göz kırptı

Mustafa Efe’nin vefatıyla KTO Başkanlığına oturan Sibel Moralı, yeniden aday değil. Ancak farklı makamlar için gelecek tekliflere de açık

22 Mart 2018 Saat: 13:00
2019’a göz kırptı
2019’a göz kırptı

Körfez Ticaret Odası geçtiğimiz yıl çok acı bir olayla sarsılmıştı. Sadece ilçe de değil, Kocaeli’de yakından tanınan işadamı ve Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Mustafa Efe’nin vefatı üzerine toplanan KTO meclisi Sibel Moralı’yı yeni başkan olarak seçti.

 

Önümüzdeki ay Körfez Ticaret Odası’nda yapılacak seçimler için tüm gözler Moralı’nın yeniden aday olup olmayacağına çevrilmişti. Ancak Moralı, yaptığı açıklamayla KTO’da başkanlığı düşünmediğini söyledi. Moralı’nın aday olmayacağını açıklaması kamuoyunda büyük bir sürpriz olarak görüldü.

 

Sibel Moralı ise gazetemize yaptığı açıklamada KTO’da bir ekip hareketiyle başkanlığa geldiğini, aday olmasının ise etik olmayacağını söyledi. Moralı Körfez ilçede aktif sosyal yaşamın içinde olmaya devam edeceğini sözlerine ekleyerek, ‘Körfez sadece KTO’dan ibaret değil. Gelecekte önümüze başka adaylık imkanları çıkacaktır’ diyerek yaklaşan seçimler için göz kırptı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız